Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Nomenament de Denise Palarea Salmeron com a Regina de les festes de Sant Esteve i pregó.

l'Acte va tindre lloc el passat dissabte 27 d'abril

El dissabte 27 d’abril va tindre lloc l’acte de nomenament de la senyoreta Denise Palarea Salmeron com a Reina i el pregó de les Festes de Sant Esteve de l’any 2019.

Ricardo Montés Ferrero, l’advocat i escriptor d’Ontinyent, autor de la popular novel•la "El Guardián del Linaje", va pronunciar el dissabte 27 de abril, el Pregó de las Festes de Sant Esteve 2019. L’acte es va celebrar al hotel Kazar, on també es va proclamar a la Reina de las Festes, Denise Palarea Salmerón y a la seua cort formada per Olivia Cebrián Copovi, Nayara Parras Gómez, Marián Tormo Moncho, Sara Burgos Terol, Nerea Monfort Tormo, Laia Bernabeu Armero, Aitana López Soto y Nuria Soriano Mancheño.

El Pregó de Ricardo Montés, que des de el primer moment va captar l’atenció de les 150 persones que assistiren a l’acte, va girar al voltant de tres idees. Historia, Naturalesa i Germanor.

Ricardo Montés, va afirmar que Sant Esteve és Historia viva del poble d’Ontinyent. És Historia antiga, entranyable, emotiva, genuïna, historia nostra. També va dir que Sant Esteve és també conservacionisme pur, cuidar de la Serra. És estima per la naturalesa, és ecologisme de veritat. I per últim va afirmar que Sant Esteve és també germanor, exaltació del “nosaltrisme”, ajuntar-se pel plaer d’estar junts.

Abans havia afirmat que la construcció de l’Ermita de Sant Esteve i la del Campanar de la Vila, van coincidir en el temps, en els anys finals del segle XVII i principis del XVIII.

Ricardo Montés va fer un homenatge a totes les festes que al cap de l’any es celebren a Ontinyent de les que, les de Sant Esteve, son una bona mostra de del caràcter associatiu i emprenedor de la gent d’Ontinyent.

L’acte va finalitzar en un sopar de gala

Publicado en Local 02 / 05 / 2019