Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

L'Alcúdia de Crespins finalitza el mes cultural amb una exposició fotogràfica

La mostra recull els premis atorgats en les categories de blanc i negre i color en el concurs que se celebra en les Festes Majors

L'Alcúdia de Crespins encara la recta final del mes cultural després d'unes setmanes repletes d'activitats per a tots els públics. Així doncs, dimarts que ve dia 30 d'abril s'inaugurarà, a les 20.00 hores a la Sala Generalitat, l'exposició fotogràfica que commemora els 30 anys del concurs fotogràfic que se celebra durant les Festes Majors. Una mostra que recollirà els primers premis atorgats en les categories de blanc i negre i color des dels anys 90 fins a l'edició del 2018.

El regidor de Cultura a l'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins, Roberto Granero, ha valorat molt positivament el mes d'abril ja que ha estat “tot un èxit tant d'acolliment com de participació per part de la ciutadania i per part de les associacions que han col•laborat amb nosaltres”. “L'esport, les exposicions, les projeccions cinematogràfiques, els concerts, els tallers i la escoleta de Pasqua han fet un mes d'abril molt complet a l'Alcúdia de Crespins que finalitzarà amb l'exposició fotogràfica que està organitzada al costat de l'Associació Fotogràfica de Canals”.

Granero també ha recordat que per als primers dies de maig “està programat un torneig FIFA, els premis Sambori, la nova edició de la Mostra d'Art Urbà de l'Alcúdia de Crespins, la quarta edició de la Festapa i el concert de l’Escola Valenciana”.

Publicado en Local 29 / 04 / 2019