Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

La candidatura de Compromís per Albaida arranca amb força

Compromís per Albaida ha presentat la llista de candidats i candidates al municipi en un acte multitudinari, on el Pati de la casa Patronat estava de gom a gom. El candidat, Josep Albert, ha recordat d’on es ve i el projecte de futur que Compromís té per a Albaida.

Compromís per Albaida va presentar aquest dijous la seua candidatura a les municipals rodejat veïns i veïnes de la ciutat que acudiren a l’acte celebrat a l’Espai Cultural el Patronat. Es va viure una jornada emotiva i plena d’il•lusió per seguir avançant en el camí marcat en aquests 8 anys de Josep Albert al capdavant del municipi.

Va haver-hi temps per al record de com s’enfrontaren a un Ajuntament en fallida i com amb treball i esforç s’ha pogut consolidar la recuperació. El candidat, Josep Albert, ha explicat que “Compromís per Albaida és un projecte de la ciutat, que la ciutadania l’ha de fer seu i implicar-se en aquestes eleccions per a créixer i fer que germine el fruit que s’ha plantat”.

La presentació va ser molt dinàmica on diferents persones de la societat civil albaidina van explicar perquè cal seguir apostant per el projecte de Compromís per Albaida i com la imatge de la població ha canviat en els últims temps “ja no eixim en el diari per a coses lletges, ara és per coses ben fetes” va dir una de les participants. A més, l’acte va servir per a compartir idees i propostes per a fer Albaida cada dia més gran.

Cal destacar la presència de ‘cantaors’, dolçainers i tabaletes que van interpretar ‘albaes’ escrites especialment per a relatar el treball de Compromís a l’Ajuntament, però també per mostrar l’estima que aquesta candidatura té per la seua ciutat.

En acabar el col•lectiu de Compromís, una vegada tocades les 00:00h, va encetar la pegada de cartells per a les eleccions autonòmiques i estatals on “ens juguem molt, ens juguem tindre interlocutors que ens escolten i entenen” com va recordar Josep Albert durant el seu parlament.

Els i les membres de la llista:

Josep Antoni Albert Quilis

Beatriz Costa Segura

Mª Ángeles Salom Guillem

Alejandro Quilis Moscardó

José Manuel Juan Jordà

Pepita Vidal Alcaraz

Fernando Molines Payá

Joan Antoni Soler Costa

Mª José Descals Camarasa

Pedro Gil Vinader

Marta González Porta

Sergi Albert i Terol

Josep Esplugues Marrahí

Lucía Company Tormo

Dolores Soler Esplugues

Joan Ureña Pont

Publicado en Local 12 / 04 / 2019