Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Compromís per Albaida es presenta amb energia renovada a les eleccions

Hui dijous 11 d’abril a les 19:30 h Compromís per Albaida presenta la seua candidatura encapçalada per Josep Albert en el Pati del Patronat. Serà en un acte sorprenent i amb presència de la societat civil albaidina.

Compromís per Albaida es presenta a les eleccions municipals amb una llista renovada, per a seguir el camí de la recuperació i poder créixer amb il•lusió. D’aquesta manera, hui a les 19:30h el pati de l’Espai Cultural el Patronat, carrer Sant Joan número 10, acollirà un acte de presentació de candidatura diferent de tots els que s’han fet fins ara a la ciutat.

La llista encapçalada per Josep Albert, actual alcalde, estarà envoltada de la societat civil albaidina, durant la vetllada intervindran veïnes i veïns que transmetran la necessitat de seguir comptant amb Compromís per Albaida al capdavant de l’Ajuntament. En aquest sentit la candidata a la presidència de la Generalitat Mónica Oltra i el candidat al Congrés dels Diputats Joan Baldoví ja han donat el seu suport per Xarxes Socials a la candidatura de Compromís per Albaida per la necessitat de seguir impulsant el treball ben fet.

Durant la presentació hi haurà un col•loqui per fer balanç de la gestió de la legislatura que ara acaba i marcar quins són els reptes de futur. Tot això amenitzat amb ‘albaes’ a la ciutat, la candidatura i amb un to de reivindicació; però, sobretot, amb caràcter engrescador i amb l’objectiu de motivar a la ciutadania.

L’acte tindrà un ritme i estètica sorprenent per a fer visible els nous temps que corren en Albaida, és el moment on fer créixer les propostes, una vegada s’ha aconseguit superar la ruïna econòmica en la qual el Partit Popular va assolar els comptes municipals amb un deute proper als 19 milions d’euros, i que amb Compromís per Albaida s’ha aconseguit encaminar i gestionar cap a l’estabilitat econòmica i legal.

En acabar l’acte hi haurà temps per a seguir debatent i compartir impressions amb un ‘plantaet’ on les veïnes i veïns podran interactuar amb els membres de la llista.

Des de Compromís per Albaida es convida a tota la població a apropar-se al Patronat per a compartir les ganes de seguir aposant pel creixement d’Albaida.

Publicado en Local 11 / 04 / 2019