Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

“Entre Comarques” ofereix en abril diferents rutes per la comarca de la Costera

La primera de les rutes serà a Xàtiva el dia 13; la Granja de la Costera i Llanera de Ranes el 14; El Genovés i la Llosa de Ranes el dissabte 27

El programa “Entre Comarques” arriba a l’equador d’aquest semestre amb diferents rutes per la comarca de la Costera. El dissabte 13 d'abril serà el torn de Xàtiva, municipi que ens proposa la ruta titulada "Xàtiva una ciutat per a sentir la història", que durarà tota la jornada, i on ens submergirem en la seua història, visitant el centre històric així com el ric patrimoni, com l’església de la Seu o el Castell, entre altres.

El diumenge 14 d’abril hi haurà dues rutes. Al matí podrem gaudir de la ruta "Coneix la Granja de la Costera" on es visitarà el patrimoni més destacat del municipi, tals com la casa de la Senyoria o l’església parroquial, entre altres construccions. A la vesprada, els participants podran profunditzar en Llanera de Ranes, una ruta denominada "Descobreix Llanera i el seu Museu Etnològic i d'Aquarel•la".

El mes el programa finalitzarà amb la ruta del dissabte dia 27, on el municipi de El Genovés obrirà als visitants les portes de la història de la pilota, amb una ruta pels llocs més emblemàtics d'aquest esport, així com al museu dedicat a aquesta temàtica. Ja a la vesprada, ens adentrarem en la Llosa de Ranes, municipi que ofereix la visita a la fàbrica de formatges o viatjar a través de la seua història descobrirem tot el seu patrimoni.

Recordem que totes aquestes rutes s'iniciaran a les 10:30 h del matí i a les 16:30 h a la vesprada des de cada ajuntament de cada municipi. Les rutes tindran un preu de 5 euros per persona i dia, que inclou la visita guiada, una degustació gastronòmica o un detall de benvolguda. Les persones interessades deuran fer la inscripció fins a les 12: 00hores del dijous anterior a la ruta a través del formulari online que hi a la web de la Mancomunitat o telefonant al 674 348 771.