Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

«Els efectes nocius de les drogues», nova xerrada de l’Escola de Pares i Mares de Canals

La xerrada tindrà lloc demà dijous a Ca Don José

El proper 11 d’abril, de 17:30h a 18:30h, en la 3 planta de Ca Don José, tindrà lloc la cinquena xerrada: «Els efectes nocius de les drogues» programada per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament en l’Escola de pares i mares que es porta endavant per segon any consecutiu.

Aquesta xerrada, adreçada a pares i mares d’adolescents, serà impartida per Arturo Tormo Sanchis, Coordinador del Departament d’educació i violència de gènere de la Policia Local de Xàtiva.

Per tal d’acudir, cal fer la inscripció prèvia a través del FORMULARI ONLINE (https://docs.google.com/forms/d/1YDQF1FL9Q9k13r3b8x-RARNlFBhHY1wxNB4jACK3w-4/viewform?edit_requested=true) ja que l’aforament és limitat. Mentre dure la xerrada, els participants comptaran amb un servei de guarderia per als més menuts que també tindran que inscriure a través del formulari.

Ricardo Requena, alcalde i regidor d’Educació, ha afirmat que «aquesta ja és la cinquena xerrada que organitzem aquest curs des de l’Escola de Pares i Mares a través de la qual hem pogut atendre temàtiques variades per a pares i mares que tenen fills que es troben en diferents etapes i que, per tant, s’enfronten a situacions i reptes totalment diferents».

Davant qualsevol dubte, poden contactar a través del correu electrònic educacio@canals.es

Publicado en Local 10 / 04 / 2019