Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

Persones voluntàries de Protecció Civil reben formació a Xàtiva

29 voluntàries i voluntaris de Protecció Civil de la província de València estan realitzant un curs per adquirir nous coneixements per al millor desenvolupament del servei que presten

L'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE), amb col•laboració amb la Policia Local de Xátiva, ha organitzat a l'Aula de Formació de les dependències de la Policia Local de Xátiva, el curs «Formació Bàsica per al Voluntariat de Protecció Civil», el qual té una durada de 40 hores i s’ha realitzat des del 23 de març i finalitzà el 7 d’abril. En aquest curs han participat 29 persones voluntàries de Protecció Civil de les Agrupacions d’Algemesí, Riba-roja de Túria, Cullera, Xeraco, Enguera, L’Alcúdia, Almussafes, Bunyol i Xàtiva.

Amb la celebració d'aquest curs de formació es pretén que tot el voluntariat de

Protecció Civil adquirisca nous coneixements, per al seu millor desenvolupament en la tasca de forma més professional i segura, que es veurà reflectit en un millor servei a la societat. El curs està compost per classes teòriques i practiques multidisciplinàries de molt diverses àrees de la seguretat, on els professionals de les diferents branques donen nocions de perfeccionament amb diferents activitats i blocs.

Amb la celebració d’aquest curs es demostra la bona col•laboració existent entre l’IVASPE i l’Ajuntament de Xàtiva, així com l'interès de tots dos per formar a les persones vinculades i als diferents col•lectius.