Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasLocal

Es presenta «Roger al teu WhatsApp»

Per accedir a aquesta plataforma s’ha d’enviar un WhatsApp indicant el nom al 627 119 134

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà ha presentat, junt amb joves de la ciutat, la plataforma «Roger al teu WhatsApp» a través de la qual Cerdà vol apropar la seua relació amb la ciutadania enviant-lis de primera mà tota la informació, accions i propostes que l’envolten. Aquesta plataforma està enfocada a tota la ciutadania de Xàtiva i la persona usuària podrà demanar la seua baixa quan ho desitge.

Per a sumar-se a aquesta plataforma, qualsevol ciutadana o ciutadà de Xàtiva ha d’enviar un WhatsApp indicant el seu nom al número de telèfon 627 119 134. S’aconsella que prèviament es guarde el número de telèfon a l’agenda de contactes.

Durant la presentació, Cerdà i les i els joves varen mantenir una conversa informal on es van intercanviar les diferents opinions respecte a aquesta nova via de comunicació a través de WhatsApp, així com a l’evolució de les polítiques juvenils dutes a terme i el progrés de la ciutat durant la present legislatura. Les i els joves mostraren la seua gran acceptació de la nova plataforma i plasmaren la seua satisfacció tant per la proximitat de Cerdà com per les polítiques realitzades aquests anys. Per la seua banda, Cerdà va incidir en «la importància que hi ha d’haver sempre per estar al costat de la ciutadania. De rebre i donar informació d’una manera pròxima, ja que al final totes i tots convivim a la mateixa ciutat. Som veïnes i veïns, amigues i amics, familiars, etc.». Al respecte va declarar que «aquests 4 anys s’ha fet, com no podia ser d’altra manera, un gran esforç per estar pròxims a la ciutadania. En tot moment hi ha que adaptar-se per estar a prop, i un clar exemple és la presentació d’aquest número de WhatsApp».

Publicado en Local 09 / 04 / 2019