Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Alina Rogoveanu i Javi Ferri se sumen a la llista de Compromís per Ontinyent

Des de Compromís assenyalen que “Rogoveanu i Ferri representen l’activisme incansable en dos àmbits imprescindibles com són la igualtat i la sostenibilitat”

Alina Gabriela Rogoveanu i Javi Ferri Llopis són les dos noves incorporacions independents a la llista de Compromís per Ontinyent per a les eleccions municipals del 26 de maig en la qual els primers llocs de la candidatura van ser elegits per primàries obertes amb una destacada participació.

Des de Compromís per Ontinyent destaquen que la candidatura que encapçala Nico Calabuig “és un gran equip renovat, plural, que combina joventut i experiència, i que inclou una gran representació del teixit associatiu de la ciutat, com així ho demostren les noves incorporacions.” I explicaven: “Alina Rogoveanu, ontinyentina d’origen romanès, Tècnica en Cures d’Auxiliar d’Infermeria, Tècnica d'Ajuda per a les Persones amb Situació de Dependència i promotora d’igualtat molt implicada en el món de la inclusió social i Javi Ferri, enginyer agroalimentari i agroambiental, esportista amb una gran trajectòria en diversos clubs locals i molt actiu en la lluita contra el canvi climàtic, representen l’activisme incansable en dos àmbits d’actuació que nosaltres considerem imprescindibles per al progrés d’Ontinyent: la igualtat i la sostenibilitat”.

Tal i com declarava la pròpia Alina Rogoveanu, “totes les persones tenim els mateixos drets, siguem com siguem. Eixe és el motiu de la meua implicació en la lluita pels drets humans, perquè entenc esta lluita com un pilar fonamental per transformar a millor l’entorn que ens envolta ”.

Per la seua banda, Javi Ferri afirmava: “la meua motivació per presentar-me a la candidatura és treballar per contribuir a que Ontinyent no es quede enrere en l’aspecte energètic i recupere el seu potencial agronòmic. També perquè crec que podem estar a l'altura del que significa ser la capital de la Vall d'Albaida”.

Des de Compromís per Ontinyent han volgut remarcar que s'ha configurat una candidatura potent, “que representa totes les sensibilitats, tant de la coalició com del món associatiu local i en la que destaquen les ganes i la voluntat manifesta de treballar pels ontinyentins i ontinyentines des del govern municipal". En esta línia, l’alcaldable Nico Calabuig destacava "la gran il•lusió i les ganes de treballar que transmeten totes les persones que integren la llista, així com el nombrós grup que formarà les diferents comissions de treball, i que demostrarà que és possible millorar la vida de la ciutadania mitjançant unes polítiques municipals elaborades des de la participació i partint d’una mirada ampla de la realitat diversa de la ciutadania ontinyentina”.

Publicado en Local 08 / 04 / 2019