Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

Adeu i gràcies, Atzukak

El grup ontinyentí dirà adeu a l'Echegaray el proper dia 27

Atzukak és un grup de rock nascut a la Vall d'Albaida l'any 1995. Amb 4 cds editats; Atzukak (homònim) l'any 1999, Gatzara l'any 2003, a l'Atzar l'any 2008 i Els Colors del Roig l’any 2013. Ha participat en nombrosos concerts i festivals com El carrascar, l'almadrava rock, les barraques de Banyoles, el correllengua a Perpinyà, l'acampallengua de la franja de ponent o l'aplec dels ports. Va guanyar els premis millor grup de rock valencià de Ràdio nova, grup revelació del programa a la nostra marxa o el concurs de rock de la ciutat d'Ontinyent.

Atzukak diu adeu i vos convidem a compartir amb nosaltres l'última pujada a l'escenari d'atzukak. Després d’un temps de paró decidim donar el punt i final. Pensavem que mereixiem donar un homenatge allò que ha sigut la manera de viure durant tants anys, especialment a la nostra joventut, i que ens ha donat tantes alegries, amistats i experiències. Farem un repàs a totes les cançons que ens han acompanyat des dels inicis del grup amb pinzellades que sorpendran segur a les que les coneguen.

Els anys han passat, i amb ells han vingut un grapat de cançons, més d'un miler de somriures i emocions a flor de pell, però també han vingut canvis. Canvis que ens han fet crèixer, adaptar-se i avançar, sense oblidar que tot té un inici.

I és per això que no es pot acabar el cercle si no es partix dels orígens, tornant amb este cartell, al mateix atzucac de la Vila d'Ontinyent que ens va insipirar com a imatge Identitària per a la portada del primer disc.

Simplement ens queda convidar-vos a compartir amb nosaltres el proper 27 d’abril a l’Echegaray d’Ontinyent, a les 22.30, acompanyats d’un fum d’amics que ens han acompanyat al llarg de la nostra història i que també ho faran ara.

...Adeu i gràcies.

les entrades anticipades es poden comprar mitjançant la web www.caixaontinyent.es (són númerades)