Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

“Entre Comarques” torna en abril a la Vall d’Albaida

Otos, Beniatjar, Castelló de Rugat i Montitxelvo, seran les 4 primeres rutes que oferirà aquest programa organitzat per diverses Mancomunitats de Municipis

El programa “Entre Comarques” iniciarà les seues rutes del mes d’abril a la Vall d’Albaida. D’aquesta manera, el cap de setmana del 6 i 7 d’abril se celebraran rutes a Otos, Beniatjar, Castelló de Rugat i Montitxelvo. “Entre Comarques” és una iniciativa impulsada per diverses Mancomunitats de Municipis, que des del passat 9 de febrer i fins al 22 de juny oferirà un total de 61 rutes turístiques a les comarques de la Vall d’Albaida, la Safor, la Costera, la Canal de Navarrés, la Ribera Alta i la Ribera Baixa.

El dissabte dia 6, “Entre Comarques” començarà a Otos amb una ruta que recorrerà els rellotges de sol del municipi, el Palau del Marqués de Sant Josep i la col•lecció permanent de pintura d’Antoni Miró. Aquest recorregut finalitzarà amb un refrigeri per als participants. A la vesprada, les persones assistents podran gaudir de “El Poble del Benicadell” a Beniatjar, on descobriran els encants i la forma de vida d’aquest poble, així com la producció de l’oli d’oliva.

Diumenge serà el torn, al matí, de la “ruta pels murs de la història” a Castelló del Rugat, un recorregut pel nucli històric, la mesquita clandestina, els restes del Palau Ducal dels Borja i el Paratge Natural de l’Ermita de Sant Antoni i Santa Bàrbara. A la vesprada, “Entre Comarques” viatjarà fins a Montitxelvo, on oferirà una visita pel nucli urbà, l’Església de Santa Anna, les restes de la muralla, les manisetes devocionals, l’Arcaeta del Planet i el riu-rau, entre altres.

Des de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida recorden que les rutes comencen a les 10:30 hores pel matí i a les 16:30 hores per la vesprada des de l’ajuntament de cada municipi, excepte les poblacions que així ho indiquen a la cartelleria. Totes les rutes tindran un preu de 5 euros per persona i dia, que inclourà les rutes de matí i vesprada, una degustació gastronòmica i un detall de benvinguda. Caldrà inscriure’s, fins al dijous anterior a la ruta, a través d’un formulari online a la web valldalbaida.com