Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

Barxeta, pròxima parada del programa de rutes senderistes organitzades per la Mancomunitat

El municipi mostrarà la ruta de “ LES PEDRERES” que eixirà diumenge a les 10.00 h i tindrà una duració d’aproximadament 4 hores.

Després de la ruta celebrada a Moixent, aquesta setmana el programa d’itineraris senderistes de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal arriba al municipi de Barxeta.

Des de la localitat s’ha proposat la realització de la ruta de ‘Les Pedreres”, amb un recorregut aproximat d'11 kilòmetres, de dificultat mitjana, i una durada estimada de quatre hores on pràcticament quasi tot el recorregut és per camí forestal.

L’itinerari permetrà als participants conèixer, a banda de la història de la localitat, disfrutar dels paratges més estimats del municipi.

A l’igual que en les darreres edicions, aquesta ruta és gratuïta, pel que cal inscriure’s prèviament a través del formulari que hi ha a la pàgina web de la Mancomunitat, www.lacosteracanal.es o telefonant al 674 348 771.

La presidenta de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, Mª José Tortosa,

ha animat de nou tant als veïns i veïnes del municipi com a la població en general a participar d’aquesta acció d’oci saludable, on ha afegit que “es tracta d’una activitat que permet apropar-se a la natura, alhora que ens permet conèixer molt millor els nostres pobles i gaudir dels seus atractius”.