Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

L'Ajuntament de la Font de la Figuera presenta els projectes beneficiaris de les ajudes 'Reforcem l'economia local', a la millora del comerç

‘Subministraments Sarrió’ i ‘Forn La Plaça’ són les dues empreses de la Font de la Figuera que reben una ajuda de 1.000 euros cadascuna, per complir els requisits exigits a l'hora d'optar al programa 'Reforcem l'economia local'.

L'Ajuntament de la Font de la Figuera, en la línia d'emprendre accions que promoguen el desenvolupament econòmic, la competitivitat i l'emprenedoria, va presentar fa quasi un any 'Reforcem l'economia local', un ambiciós projecte amb el qual es pretenia donar suport al teixit local existent i al de nova creació.

Els dos beneficiaris de les ajudes corresponents a la 'Millora del comerç' han estat el 'Forn de la Plaça', pel canvi de retolació a la façana principal i 'Subministraments Sarrió', en concepte d'ajudes al lloguer del local on té ubicat el seu negoci. Tots dos rebran 1.000 euros cadascun en concepte d'ajudes als seus respectius comerços.

'Millora el Comerç' estava pensada per als projectes de renovació d'instal•lacions i serveis, incloent la realització d'obres o reformes i l'adquisició d'equipament innovador que implicara modernització en l'activitat comercial.

Des del Govern Municipal veuen molt positives aquestes ajudes 'que aposten encara més per la dinamització del teixit comercial de la població'.

Publicado en Local 28 / 03 / 2019