Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

El COR convoca el primer concurs fotogràfic Falles amb COR

La millor foto guanyarà una càmera Go Pro Hero 7 Silver.

Amb l'arribada de les falles el Consorci per a la Gestió de Residus anima la ciutadania a fixar-se en aquelles falles, figures falleres o temàtica fallera de la zona COR amb missatge mediambiental. És per això que convoca el primer concurs fotogràfic #FallesAmbCOR, que premiarà aquelles fotos que mostren els monuments fallers que promoguen la defensa del medi ambient, el reciclatge, la protecció dels oceans o que consciencien sobre la contaminació.

Les i els fotògrafs optaran a una càmera Go Pro Hero 7 Silver d'última generació com a premi si la foto que pugen a l’Instagram, juntament amb el hashtag #FallesAmbCOR, resulta ser la millor de totes les participants. Per a això, el COR ha designat un jurat que decidirà el millor treball.

Els participants de #FallesAmbCOR podran optar pujant les seues fotos a Instagram de dissabte dia 16 al 22 de març, ambdós inclosos.

Les bases que regeixen aquest concurs ja es poden consultar a les xarxes socials i al web del Consorci per a la Gestió de Residus, www.consorciresidus.org

En paraules del president del COR, Roger Cerdà: ‘Pretenem fer de la tradicional visita a les Falles un punt de trobada on destaque el valor artístic dels monuments, però també on la reflexió per un món millor en el sentit mediambiental tinga un lloc destacat'.

El vicepresident del Consorci, Vicent Muñoz, també ha afirmat veure en aquesta iniciativa un pas més a l'hora de conscienciar la ciutadania per la cura del planeta.

El COR recorda que entraran en participació només aquelles falles o figures que corresponguen a la zona COR i que serà requisit imprescindible que les i els fotògrafs participants segueixen el compte del Consorci, @COR_Residus.