Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

L'Alcúdia de Crespins publica les bases de la tercera edició de la Mostra d'Art Urbà

El termini d'inscripció serà del 14 de març al 14 d'abril, tots dos inclusivament, i la sol•licitud es farà únicament de forma electrònica

La regidoria d'Urbanisme i Medi Ambient del consistori municipal ja té llistes les bases de la tercera edició de la Mostra d'Art Urbà de l'Alcúdia de Crespins (MAUAC) que es desenvoluparà dissabte que ve dia 4 de maig des de les 10.00 fins a les 21.00 hores. El termini d'inscripció serà del 14 de març al 14 d'abril, tots dos inclusivament, i els interessats a participar hauran d'entregar la següent documentació: la fitxa d'inscripció, que es troba annexada a les bases publicades en la web; tres fotografies de projectes realitzats recentment en les quals s'indique data de realització així com la ubicació i fotocòpia del DNI, NIE o passaport de la persona participant o de cada un dels integrants del grup.

Cal destacar en aquest punt que la recepció de les sol•licituds es realitzarà única i exclusivament en format electrònic mitjançant l'enviament de la documentació citada anteriorment a l'adreça mauacrespins@gmail.com indicant, en l'assumpte del correu, Inscripció III MAUAC 2019 seguit del nom de l'artista, grup o crew. També cal assenyalar que podrà participar qualsevol persona independentment de la seua edat, procedència, religió o gènere i en cas de seleccionar un grup, es computarà com un artista.

En cas de ser seleccionats, serà imprescindible presentar un esbós de l'obra a realitzar adaptat a l'espai adjudicat per l'organització, que reservarà un màxim de cinc llocs perquè els seleccionats puguen executar la seua obra i dotarà als cinc artistes amb una quantia de 250 euros per a cadascun. Des de l'àrea d'Urbanisme i Medi Ambient recorden que no s'admetran treballs en els quals es manifesten obres xenòfobes o qualsevol expressió d'odi contra qualsevol article dels drets humans o plagi d'obres d'altres artistes. La no correspondència de les obres amb l'esbós original permetrà a l'organització negar la participació així com retirar el premi a aquest artista en el certamen.

El regidor d'Urbanisme i Medi Ambient a l'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins, Jordi Caparrós, ha assenyalat que l'objectiu de la tercera edició de la MAUAC “és obrir el municipi a l'art urbà així com millorar l'estat de determinades zones del municipi que es troben deteriorades i volem que el nostre poble siga un referent en aquest tipus d'art”. “Volem posar de manifest la importància que té l'art en general i obrir el festival a tots els artistes urbans que ho desitgen”, ha puntualitzat l'edil.

Publicado en Local 14 / 03 / 2019