Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

L’Alcúdia de Crespins fixa en Moixent la destinació de la ruta senderista de març

La travessia es realitzarà el 31 d'aquest mes i el preu de la inscripció inclou la visita guiada al poblat iber de la Bastida de les Alcusses

L'Alcúdia de Crespins prepara una nova ruta senderista a Moixent. En aquesta ocasió la travessia, que recorrerà la Bastida de les Alcusses, està programada per al diumenge 31 de març pel que el termini d'inscripció comença aquest dijous dia 14 i finalitza el divendres dia 29. Els interessats a participar hauran d'acudir a la Biblioteca de la localitat i pagar 5 euros per a apuntar-se ja que les places estan limitades a 30 participants.

La ruta partirà des de la gasolinera dels afores de l'Alcúdia de Crespins a les 8:00 hores i finalitzarà entorn de les 14:00 hores en la localitat de Moixent. És un recorregut lineal, de 10 quilòmetres de durada i dificultat mitjana que presenta un desnivell de 400 metres.

El regidor d'Esports a l'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins, Gerard Gimeno, espera repetir l'èxit de les anteriors rutes que s'han realitzat des del mes de setembre “perquè és una activitat molt bonica alhora que participativa i, a més, fomenta el contacte amb la naturalesa”.