Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

José Luis Terol Vidal Llumener Major de les festes de Sant Esteve d'Ontinyent

El nomenament oficial tindrà lloc el proper 7 d’abril

El passat divendres 8 de març, va tindre lloc la visita de una representació de la junta de festes de Sant Esteve, encapçalada pel seu president José Vicente García Martínez i el llumener major del passat any Daniel Reig Morant, a casa del llumener major de l’any 2019 José Luis Terol Vidal per tal de va procedir a la notificació del Llumener Major de les festes d’enguany.

José Luis Terol Vidal, que l’any passat va exercir de pregoner de la festa, te una forta vinculació en la Associació de Llumeners a través de son pare D. José Terol Penadés, President d’Honor de l’Associació.

El nou Llumener Major, qui va estar acompanyat de la seva família, va mostrar la seva gratitud a la Junta per haver pensat en ell per a representar a tots els Llumeners al llarg d’aquest any, va comunicar als assistents que el pregó de les festes de 2019 estarà a càrrec de l’advocat i escriptor Ricardo J. Montés Ferrero.

El nomenament oficial d’En José Luis Terol Vidal com a Llumener Major tindrà lloc en un acte que es celebrarà el proper 7 d’abril.

Publicado en Local 13 / 03 / 2019