Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

L’Ajuntament de Canals realitzarà obres de manteniment en l’escoleta infantil i en l’escola de persones adultes

Els treballs es realitzaran gràcies a una subvenció de la Diputació de València

L’Ajuntament de Canals rebrà 38.000€ de la Diputació de València per al manteniment de l’Escoleta Infantil de la Torreta i l’Escola de Persones Adultes (EPA) amb el Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals 2018 d’escoles infantils, conservatoris i escoles permanents d’adults.

Aquesta aportació econòmica de la diputació es destinarà a l’adequació que està portant-se a terme al nou edifici de l’EPA, conegut popularment com “Ca Paquita la Moruna”. A la seua vegada, a les instal•lacions de l’Escoleta Infantil de la Torreta, s’instal•larà una coberta que permetrà unir els dos edificis educatius. D’aquesta manera, es facilitarà el desplaçament dels xiquets i del personal de l’Escoleta d’un edifici a l’altre, especialment els dies de pluja.

Aquestes subvencions nominatives, previstes en el Pressupost de Despeses de 2018 de la Diputació de València als Municipis, s’han concedit seguint criteris tècnics i sociodemogràfics de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

Per a Ricardo Requena, regidor d’Educació i alcalde de Canals, «aquestes ajudes són necessàries per a poder mantenir i millorar les instal•lacions que usen cada dia xiquets i adults en el seu període de formació i aprenentatge proporcionant tots els recursos i facilitats que necessiten». Ha afegit que «des del consistori volem que les instal•lacions públiques siguen de qualitat i dignes per a tots els usuaris».

Publicado en Local 05 / 03 / 2019