Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

L’Ajuntament de Canals rep el premi FOTUR

l'alcalde de la localitat ha recollit el guardó

El Palau de les Arts de València va acollir la XIV Gala Anual d’Empresaris de l’Oci, Turisme i Joc de la Comunitat Valenciana en la qual l’Ajuntament de Canals va rebre el premi en la categoria d’Institucions.

Aquesta gala ha estat organitzada per FOTUR amb l’objectiu de reconéixer el treball de professionals, empreses, mitjans de comunicació i institucions que fomenten i donen suport a l’oci, el turisme i el joc a la Comunitat Valenciana.

Ricardo Requena, alcalde de Canals, va rebre el premi de les mans de la Vicepresidenta de les Corts, Carmen Martínez. Requena va aprofitar aquest reconeixement per agrair a Celia Ibáñez, regidora de Turisme, i a Jose Emilio Sancho, tècnic de l’àrea, per tota la tasca realitzada durant aquest any que ha permés, entre altres reptes aconseguits, rebre reconeixements com el de FOTUR.

L’Alcalde també va voler agrair al Patronat de Turisme i a GVA Turisme el recolzament que han donat al consistori, d’una manera especial, durant aquesta legislatura. Aprofitant la gran afluència d’assistents, en un auditori del Palau de les Arts ple, Requena va animar a tots els presents a visitar el poble de Canals i a invertir en la nostra localitat.

Entre altres premiats, va estar la Consellera d’Habitatge, María José Salvador, per la seua aposta pel Metre nocturn; la patronal hotelera de Benidorm, Hosbec, per la seua aportació al turisme; l’empresa Dulcesol, per la seua tasca internacional; i l’Ajuntament de Canals.

Requena ha volgut recordar que "aquest guardó que premia, no sols a l'Ajuntament de Canals, sinó a tot el poble que lluita per mantenir la festa i tradicions, al mateix temps que ofereix contínuament una oferta variada de propostes culturals, esportives, gastronòmiques i d'oci, atractiva per a les nostres comarques. No sols en festes, sinó durant tot l'any".

Publicado en Local 28 / 02 / 2019