Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

La tercera xerrada de l’Escola de pares i mares de Canals serà sobre actuacions d’èxit a l’escola

El 25 de febrero tindrà lloc a Ca Don José

El proper 25 de febrer, de 17:30h a 18:30h, en la 3 planta de Ca Don José, tindrà lloc la tercera xerrada: «Actuacions d’èxit a l’escola» programada per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament en l’Escola de pares i mares que es porta endavant per segon any consecutiu.

Aquesta xerrada, adreçada a pares i mares d’alumnes d’Educació Primària i Secundària, es portarà a terme amb la col•laboració de Desamparados Rodríguez i Sabina Martínez, psicòlogues del Gabinet Psicopedagògic Municipal. Els ponents seran Jesús Resurrección i Gaspar Izquierdo.

Per tal d’acudir, cal fer la inscripció prèvia a través del FORMULARI ONLINE (https://goo.gl/forms/Auwapy6GSXLjWlGc2) ja que l’aforament és limitat. Mentre dure la xerrada, els participants comptaran amb un servei de guarderia per als més menuts que també tindran que inscriure a través del formulari.

Ricardo Requena, alcalde i regidor d’Educació, ha afirmat que «amb aquesta tercera xerrada s’assoleix aquest projecte que, si l’any passat va ser tot un èxit, aquesta edició està comptant amb una gran participació dels pares i mares». «A més, la Regidoria d’Educació està col•laborant amb les Associacions de Pares i Mares dels col•legis de Canals per donar suport i difusió a les activitats que estan portant-se endavant en l’àmbit de educatiu», ha afegit el Regidor.

Davant qualsevol dubte, poden contactar a través del correu electrònic educacio@canals.es

Publicado en Local 13 / 02 / 2019