Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Curs de formació de gestor d’expedients electrònic de l’Ajuntament de Canals

Curs de formació de gestor d’expedients electrònic de l’Ajuntament de Canals

El departament de modernització ha organitzat un curs per a la implantació definitiva de l’administració electrònica que es dividirà en dues jornades per a no interferir en l’atenció al públic.

Durant els dies 11 i 12 de febrer, l’Ajuntament de Canals impartirà un curs a tot el seu personal per tal de donar a conèixer a la seua plantilla el gestor documental, la seu electrònica, el registre electrònic de documents i el portafirmes.

El curs, impartit per tècnics del programa informàtic i de la Diputació de València, formarà al nostres treballadors perquè l’administració electrònica siga una realitat. Així, una vegada es conega amplament el seu funcionament, s’oferirà a la ciutadania tota la informació per accedir a través de la seu electrònica de l’ajuntament de Canals.

Des de la regidoria de TIC, encapçalada pel tinent d’alcalde Joan-Carles Pérez, es valora molt positivament que per fi puguem disposar d’aquest servei; «s’ha fet un gran treball en el departament i hem aconseguit, tot i la situació precària en que vam trobar la informàtica de l’Ajuntament de Canals, actualitzar el nostre funcionament al segle XXI». «Així i tot, queda molt de treball a fer i, abans de que acabe la legislatura, encara començarem en novetats importantíssimes», ha concretat el regidor Joan Carles.

Publicado en Local 13 / 02 / 2019