Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Pau Muñoz candidat a l'alcaldia d'Agullent per Compromís

Pau Muñoz encapçalarà la llista de Compromís a l’ajuntament d’Agullent “per continuar la bona gestió feta fins ara, un model just, social i de futur per al poble”

El col.lectiu de Compromís per Agullent, reunit en assemblea, ha elegit hui divendres com a candidat a l'alcaldia d'aquest municipi de la Vall d’Albaida per als pròxims comicis locals del 26 de maig a Pau Muñoz, actual tinent d’alcalde i regidor de Festes de 43 anys.

Muñoz ha agraït la confiança dipositada en ell pel seu col•lectiu i ha expressat que assumeix aquest repte “des de la responsabilitat” i “amb la seguretat que dóna anar acompanyat d’un gran equip de persones amb el que seguir treballant com Agullent es mereix”.

Pau Muñoz, pare d’una filla i un fill i qui va ser president de la Junta de Festes d’Agullent entre 2011 i 2014, ha afegit que aspira a l’alcaldia del municipi “amb la il•lusió de continuar amb la bona gestió que ja hem estat duent a terme els darrers anys, i així, des de l’experiència, prosseguir ara amb energia renovada”. Una tasca, que ha afegit Muñoz, “seguirà el model de portes obertes, participatiu, just, social i de futur que va encetar l’actual alcalde de Compromís, Jesús Pla, ara fa tres legislatures”.

Un model que va dur a Compromís, amb Pla al front, a sumar legislatura rere legislatura cada vegada més suports a Agullent fins a aconseguir a les darreres eleccions de 2015, 10 dels 11 regidors corresponents al municipi. Precisament, l’encara alcalde, Jesús Pla, va anunciar recentment la seua voluntat de presentar-se a les primàries de Compromís a les Corts Valencianes per a ser diputat.

Pau Muñoz, valencianista , aficionat a la bicicleta, a la muntanya, a les festes de Moros i Cristians i com admet, a passar el màxim temps possible amb la família, s’ha mostrat també satisfet de poder conformar una llista electoral de Compromís per Agullent que combina a persones ja experimentades en la gestió municipal, amb homes i dones joves que, com ha reconegut, “ens aportaran noves forces, totes elles amb la idea de seguir fent del nostre Ajuntament la casa de tots i totes i una administració atenta a les seues necessitats i les opinions de les persones que viuen i treballen al poble”.

Així, ha tancat el candidat de Compromís a l’alcaldia d’Agullent, “seguirem amb la línia de treball que hem portat fins ara, que ha millorat tant la qualitat de vida dels veïns i veïnes i donant el millor de cadascú de nosaltres dia rere dia, amb el compromís del nostre treball, dedicació i esforç”.

Publicado en Local 11 / 02 / 2019