Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

La Vall d’Albaida dóna inici a les rutes d’”Entre Comarques”

Albaida, Agullent i Bocairent seran les primeres cites

La Vall d’Albaida donarà el tret d’eixida al programa “Entre Comarques” amb tres cites a Albaida, Agullent i Bocairent aquest pròxim cap de setmana. En aquesta edició, el programa oferirà un total de 61 rutes turístiques, de les quals 16 seran a la Vall d’Albaida i la resta tindran lloc a la Safor, la Costera, la Canal de Navarrés, la Ribera Alta i la Ribera Baixa.

D’aquesta manera, “Entre Comarques” començarà el dissabte dia 9 de febrer i s’estendrà fins al 22 de juny. Com en anys anteriors, cada dissabte i diumenge s’oferiran dues rutes, una de matí i una altra de vesprada. La primera d’aquestes cites serà la ruta “Albaida porta de la Vall” i de vesprada la “ruta Vicentina” a Agullent. Diumenge, serà el torn de Bocairent, tan de matí com de vesprada, amb la ruta dels camins medievals.

A més, al llarg dels pròxims mesos, es podrà gaudir a la nostra comarca de rutes a Quatretonda, la Pobla del Duc, Llutxent, Pinet, Otos, Beniatjar, Castelló de Rugat, Montitxelvo, Ontinyent, Aielo de Malferit, Atzeneta d’Albaida i Salem.

Les rutes comencen a les 10:30 hores pel matí i a les 16:30 hores per la vesprada des de l’ajuntament de cada municipi, excepte les poblacions que així ho indiquen a la cartelleria. Totes les rutes tindran un preu de 5 euros per persona i dia, que inclourà les rutes de matí i vesprada, una degustació gastronòmica i un detall de benvinguda. Caldrà inscriure’s, fins al dijous anterior a la ruta, a través d’un formulari online a la web valldalbaida.com