Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

La Colla de Campaners d’Ontinyent reprén les visites guiades al Campanar de la Vila

la Colla de Campaners d’Ontinyent amb el suport de la Parròquia de Santa Maria, reprén les visites guiades al Campanar de la Vila.

la Colla de Campaners d’Ontinyent amb el suport de la Parròquia de Santa Maria, reprén les visites guiades al Campanar de la Vila.

En concret les visites tindran lloc tots els diumenges de febrer i març, acabant el 7 d’abril. Aquestes començaran, com sol ser habitual a les 10’30 hores a la Plaça de la Vila (porta lateral del Bon Pastor), on seran rebuts pels membres de la Colla. Mentre s’ascendeix a la torre es visitarà la maquinària del rellotge, fins a aplegar a la sala de campanes on s’ubiquen dotze de les tretze campanes amb què compta el campanar, a més de les trebanelles. Posteriorment es pujarà a la pujada a la balustrada per admirar la campana del Rellotge, Rauxa o Foc, fosa el 1563. Per acabar tot aquell que ho desitge i no patisca de vertigen s’aplegarà fins a la cúpula des d’on es podrà gaudir d’unes espectaculars vistes de la població i els voltants. La visita te una duració aproximada d’una hora.

Per últim volem recordar que donat que l’església s’obrirà expressament per a la visita, es important ser puntuals, ja que una vegada tancades les portes no es podrà accedir a la torre.