Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

La Mancomunitat porta la seua oferta de turisme industrial i experiencial a Fitur

La fira de turisme se celebra del 23 al 27 de febrer a IFEMA (Madrid)

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida viatjarà fins a Madrid per a presentar a Fitur tota l’oferta turística de la comarca, destacant aquest any el turisme industrial i experiencial; una classe de turisme més original, creatiu i basat en les vivències. En concret, el departament de Turisme de la Mancomunitat portarà un total de 63 ofertes a aquesta edició de la Fira Internacional de Turisme que tindrà lloc a IFEMA (Madrid) del 23 al 27 de febrer.

Entre aquestes propostes es podran trobar diverses tipologies com el turisme cultural, d’interior, enogastronòmic, familiar, cicloturisme, o turisme industrial i experiencial. D’aquesta manera, i a través del Pla de Competitivitat Turística, la Mancomunitat treballa en impulsar un nou model basat en les experiències. El turisme industrial és una classe de turisme més creatiu i genuí, que té com a objectiu donar a conéixer la Vall d’Albaida d’una forma diferent i original a través de les mateixes vivències. D’aquesta manera els visitants podran experimentar de primera mà amb la indústria, el medi natural o el patrimoni.

D’altra banda, el departament de Turisme té previst una trentena de reunions amb diferents touroperadors i majoristes per a presentar-les tota l’oferta turística de la Vall d’Albaida, així com els diferents agents econòmics del sector que operen a la comarca.

El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar, destacava que “la nostra comarca té un gran potencial turístic i per això és imprescindible participar en Fitur, una de les fires de turisme més importants del món; no només per descobrir a la gent tots els nostres encants sinó també per conéixer noves tendències, mercats i propostes, per a poder continuar creixent en aquest àmbit” explicava.

A més de les ofertes, el dijous, la Mancomunitat presentarà a Fitur el “Planificador Turístic”, una WebApp que permetrà organitzar de manera ràpida i senzilla una escapada turística a la Vall d’Albaida.