Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

Bocairent rep 17.500 euros per a desenvolupar el Pacte d’Estat contra la violència de gènere

L’Ajuntament establirà un punt morat durant les festes de Moros i cristians

L’Ajuntament de Bocairent compta amb 17.552,91 euros per a desenvolupar les mesures assignades a les entitats locals en el marc del Pacte d’Estat contra la violència de gènere. D’aquesta forma, el consistori implementarà diverses accions fins el 30 de juny baix la coordinació de la Regidoria d’Igualtat.

Entre aquestes, les festes de Moros i cristians comptaran amb un punt morat com a lloc segur i d’informació sobre violència sexual. Així, el servei estarà operatiu la nit de l’1 al 2 de febrer en l’entorn de la plaça de l’Ajuntament. Igualment, l’ajuda a les víctimes des de l’àmbit local o la realització de campanyes de sensibilització seran altres de les mesures que es posaran en marxa.

La quantitat aconseguida significa multiplicar per dotze l’assignació mínima prevista en el procés de concessió que estableix un import fix de 689 euros per municipi i 0,18 euros per habitant. Per tant, en el cas de la localitat de la serra de Mariola sumarien en total 1.457,78 euros que, no obstant això, es converteixen en 17.552,91 euros per a “seguir lluitant contra una xacra que ens perjudica no sols a les dones sinó al conjunt de la societat”, com destaca la regidora d’Igualtat, Begoña Perigüell.