Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

Canals participa en la campanya especial de controls preventius d’alcohol i drogues de la DGT

L’Ajuntament de Canals s’ha adherit una vegada més a una campanya especial de la Direcció General de Trànsit (DGT).

L’Ajuntament de Canals s’ha adherit una vegada més a una campanya especial de la Direcció General de Trànsit (DGT).

La campanya especial “Controls preventius d’alcohol i drogues”, que ha estat realitzada pels efectius de la Policia Local de Canals entre els dies 10 i 16 de desembre, ha tingut com a objectiu realitzar controls preventius aleatoris sobre els conductors de vehicles de qualsevol tipus, en diferents vies i hores.

Durant la realització d’esta campanya, s’han realitzat controls d’alcoholèmia a un total de 57 conductors i no ha estat identificat cap conductor per damunt dels límits permesos a la Llei de Seguretat Vial.

Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana volem felicitar els conductors i valorar molt positivament els resultats, amb un acompliment del 100% dels conductors sotmesos a control.

Així i tot, no ens donem per satisfets i continuarem treballant per aconseguir una major conscienciació dels conductors de vehicles al nostre poble, i recordem també esta llei, recull sancions de 1.000€ i la detracció de 6 punts als conductors reincidents en positius d’alcohol o per positius en drogues i que les taxes màximes d’alcohol permeses, en aire espirat, per conduir són:

General: 0'25 mg/l

Professionals: 0'15 mg/l

Novells: 0'15 mg/l