Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

L’encesa de llums, el betlem i quatre nous arbres sostenibles marquen l’inici del Nadal a Canals

L’Ajuntament de Canals ha volgut donar impuls a la tradicional encesa de llums i amb novetats decoratives que, simbòlicament, donen la benvinguda al Nadal a Canals i desperten l’ambient festiu.

L’Ajuntament de Canals ha volgut donar impuls a la tradicional encesa de llums i amb novetats decoratives que, simbòlicament, donen la benvinguda al Nadal a Canals i desperten l’ambient festiu.

L’encesa de les guirnaldes de Nadal es va iniciar la setmana passada, el 3 de desembre, amb un període de proves i il•luminaran els carrers de Canals amb motiu d’aquestes festes. A més, a hores d’ara l’Ajuntament compta amb 1.200 metres de tires de llums que il•luminaran diferents carrers i avingudes del municipi durant els pròxims dies.

Acompanyant els llums, tal com ja s’ha fet anys anteriors, la Plaça del Pont del Riu ha reunit el tradicional Betlem que ambienta el centre del poble durant aquestes dates tan assenyalades. També s’han col•locat avets al Mercat Municipal i a l’Ajuntament, però aquest any només s’han comprat dos d’ells ja que l’any passat els altres quatre es van replantar en el viver de l’Ajuntament i es troben en molt bon estat.

Com a novetat, i substituint l'avet que s’ha instal•lat cada any a la Plaça del Pont del Riu, la Brigada d’Obres i Serveis ha estat dissenyant i treballant amb el muntatge de 4 arbres de nadal que, a partir de hui, ambientaran el municipi i les seues pedanies adornades amb tires de led de llum gelada simulant la neu. L’estructura principal és de 10,3 metres i la resta de 7 metres que s’ubicaran a la Torreta, Torre Cerdà i Aiacor.

L’objectiu principal d’aquest canvi és ser sostenibles amb el medi ambient i, a la seua vegada, estalviar la gran despesa que suposava aquest avet. Aquestes estructures d’acer podran reutilitzar-se cada any i, en cas de voler una decoració diferent, es podran canviar els complements.