Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

Comencen els treballs del muntatge del punt de càrrega de vehicles elèctrics a Canals

L’Ajuntament de Canals considera molt important la seua implicació en el treball per la protecció del medi ambient, donant-li importància a la lluita continuada en l’acció de disminuir les emissions de CO2.

L’Ajuntament de Canals considera molt important la seua implicació en el treball per la protecció del medi ambient, donant-li importància a la lluita continuada en l’acció de disminuir les emissions de CO2.

Per aquest motiu, des de la Regidoria de Modernització, s’ha considerat necessari abastir al municipi amb un punt exterior de recàrrega de vehicles elèctrics per a poder donar servici a aquest tipus de mitjans de transport existents en Canals i en municipis dels voltants.

Aquesta acció s’ha pogut portar endavant amb el recolzament financer de l’IVACE a través del programa d’instal•lació d’infraestructura de recàrrega per a vehicles elèctrics any 2018 amb una subvenció de 9.275,20€.

El punt de recàrrega de vehicles elèctrics serà públic i accessible a qualsevol usuari que compte amb un automòbil d’aquestes característiques i, amb tal propòsit, s’està ubicant en el Parc Jaume I, concretament en l’aparcament públic situat front a l’edifici del Mercat Municipal de Canals.

Aquesta infraestructura que podrà usar-se pròximament es tracta d’un poste de recàrrega semi ràpida, de la marca Circutor, model Urban T22 3G. Els equips Urban faciliten les tasques de recàrrega als distints usuaris de vehicles elèctrics, incorporant totes les proteccions elèctriques necessàries per garantir una plena seguretat en l’interior d’un cos metàl•lic d’alumini.

El regidor de Modernització, Joan Carles Pérez, ha qualificat aquesta ajuda com «el començament d’un pla per dotar el nostre municipi d’infraestructures suficients per ajudar a reduir les emissions de CO2. Un pla ambiciós que a part d’aquests punts de recàrrega, s’està estudiant la possibilitat que les recàrregues puguen realitzar-se amb energies alternatives, principalment la solar. És una aposta per les energies renovables i servirà per donar facilitats als veïns de Canals que vulguen adquirir un vehicle elèctric».