Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

”Entre Muntanyes” arriba a Montaverner i Aielo de Malferit

El programa de senderisme conjunt de les Mancomunitats de Municipis de la Vall d’Albaida i de l’Alcoià-Comtat finalitzarà aquest mes de desembre amb 29 rutes gratuïtes

“Entre Muntanyes” arriba aquest cap de setmana, en la seua recta final, als municipis de Montaverner i Aielo de Malferit. La ruta de les Fonts i la ruta de La Solana seran les pròximes propostes d’aquest programa de senderisme impulsat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat.

D’aquesta manera, dissabte dia 8 serà el torn de Montaverner. El recorregut s’iniciarà a les 9:00h des de l’ajuntament de la localitat i passarà per algunes fonts com la de Maties, la de l’Anglés o la de Ca Blanc, entre altres. Un recorregut que transita per les hortes i el secà de Montaverner, amb multitud d’aigües subterrànies que afavoreixen l’aflorament de brolladors naturals i fonts canalitzades. La ruta tindrà 5,7 kilòmetres i 1 hora i mitja de duració aproximada, amb un nivell de dificultat baixa.

Diumenge, “Entre Muntanyes” estarà a Aielo de Malferit amb la ruta de la Solana. L’eixida serà també a les 9:00h des de la plaça del Palau, on s’iniciarà una ruta de 10 kilòmetres, 4 hores i dificultat mitjana, en la qual destacaran punts com la senda de l’Alt de la Solana, la Foia Redona o la Basseta Roja.

Des del departament de Turisme de la Mancomunitat de Municipis incideixen que totes les persones participants deuen portar aigua, esmorzar, gorra, protector solar, roba i calçat adequat. Encara que totes les rutes són gratuïtes serà necessari inscriure’s, fins al dijous anterior a la ruta, a través del formulari online https://goo.gl/t3RqUn o del codi QR inclòs a la cartelleria. A més es podrà trobar més informació a www.valldalbaida.com.