Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

“Entre Muntanyes” comença octubre amb rutes a La Pobla del Duc i Agullent

La Pobla del Duc i Agullent seran les primeres cites del mes d’octubre dins d’”Entre Muntanyes”, el programa de senderisme impulsat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat.

Des del departament de Turisme de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida destaquen la bona acollida que estan tenint aquestes rutes gratuïtes, que van reunir el passat cap de setmana un centenar de participants en Beniatjar i Quatretonda.

El pròxim dissabte 6, La Pobla del Duc ofereix “La ruta de les heretats”. Un recorregut que eixirà des de la plaça del Crist de l’Empar i que passarà pel camí de la Font de Minyana, fins a arribar a la Ca Sarrient. Serà una excursió de 7,8 kilòmetres i 1 hora 40 minuts de duració aproximada, per senders majoritàriament plans.

Diumenge 7, la cita serà a Agullent. Aquesta serà una ruta circular de 10 kilòmetres i 2 hores 45 minuts de duració. La dificultat d’aquesta excursió serà mitjana. Alguns dels punts d’interés seran la senda dels Enginyers, el barranc de Gripau, la font Jornada o la casa dels caçadors, entre altres.

Cal recordar que encara que totes les rutes són gratuïtes serà necessari inscriure’s, fins al dijous anterior a la ruta, a través del formulari online https://goo.gl/t3RqUn o del codi QR inclòs a la cartelleria. A més es podrà trobar més informació awww.valldalbaida.com.

Publicado en Local 03 / 10 / 2018