Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Caixa Ontinyent amplia l'oferta d'operacions en els seus caixers

L'entitat treballa en diferents projectes tecnològics adaptats a la nova realitat digital.

Caixa Ontinyent ha ampliat la quantitat d'operacions que els clients podran realitzar a través de la seua xarxa de caixers electrònics, una actuació emmarcada en l'impuls digital que l'entitat està desenvolupant i que fins al moment s'ha traduït en la posada en funcionament de l'oficina digital i el nou portal de valors.

A més de les operacions més habituals com a reintegrament o ingrés d'efectiu, s'obri la possibilitat de realitzar transferències i traspassos entre comptes, tant amb la targeta de dèbit com amb la de crèdit. També es podran pagar rebuts amb qualsevol tipus de targeta.

Així, els clients de Caixa Ontinyent podran millorar la gestió de la seua economia diària en qualsevol moment durant les 24 hores del dia.

A més d'aquesta iniciativa, l'entitat està ultimant la seua nova banca electrònica que es posarà en funcionament a l'octubre i que serà més intuïtiva, segura i incorporarà nous serveis.

Precisament, una de les prioritats per a 2018 és continuar desenvolupant projectes tecnològics que amplien i milloren la gamma de serveis i situen a l'entitat en l'avantguarda de la nova realitat digital. De fet, una de les línies d'actuació aprovades per l'Assemblea General de Caixa Ontinyent per a 2018 és facilitar i potenciar l'accés de la societat als serveis bancaris digitals.

Publicado en Local 25 / 09 / 2018