Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

El sopar social de jubilats i pensionistes del proper 16 d’agost reunirà a uns 1.400 assistents

El camp de futbol de la Murta acollirà el proper dijous 16 d’agost la festa-sopar de jubilats, pensionistes i associacions, que començarà a partir de les 21 hores amb l’obertura de portes dues hores abans.

L’acte, en el que està previst que participen unes 1.400 persones, estarà amenitzada per Emilio Solo i Los Rokeros, i comptarà com a novetat amb l’homenatge a Bruno Lomas que s’ha pogut agregar a aquesta cita atenent a la gran demanda que s’havia produït per part de la ciutadania.

Les entrades, que són gratuïtes i no es poden vendre, es poden arreplegar del 6 al 10 d’agost, en horari de 10 a 13 hores, a la primera planta de la Llar dels Jubilats, situada en el carrer Roca. Només s'entregarà un màxim de dos tiquets per persona. El sopar és per a veïns i residents de Xàtiva, podent-se comprovar aquesta circumstància per part de l'organització, mitjançant petició del DNI.

Durant la cerimònia es sortejarà entre els assistents empadronats a Xàtiva quatre viatges, i a més a més hi haurà un detall per a tots els participants.