Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

El Sona la Dipu implica als professionals del sector en la transformació del programa musical

El programa musical Sona la Dipu, organitzat per la Diputació de València, continua amb pas ferm la seua transformació, basada en la projecció dels joves talents musicals de la província des d'una perspectiva plural de vertebració del territori i especial atenció a la música en valencià i en femení.

Per això, l'àrea de Joventut i Igualtat que dirigeix Isabel García ha decidit implicar als professionals del sector, “els que saben de música i poden ajudar-nos a mantenir viva l'essència d'aquest projecte”, ha assenyalat la diputada.

Una de les novetats d'enguany és que hi haurà un únic guanyador, i que s'amplien els gèneres que representen els 12 grups seleccionats per a competir en les semifinals, des del rock fins al hip-hop, passant pel hardcore, indie, folk, música d'autor i rock electrònic i alternatiu. Aquestes novetats, junt al jurat paritari i un major incentiu a la participació femenina, van ser avançades pel director musical del Sona, Quique Borrás, que aquest dimecres ha anunciat els municipis que acolliran els grans concerts de l'edició de 2018 entre el 22 d'agost i el 28 de setembre.

Les semifinals del Sona 2018 arrancaran el 22 d'agost a Ontinyent, amb l'actuació de La Pegatina i La Habitación Roja com a caps de cartell. Un dels grups convidats obrirà el concert i l'altre el tancarà després de l'actuació dels tres aspirants, una altra de les novetats de la present edició i un format que es repetirà en cadascun dels concerts.