Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

“Los Secretos”, “La Pegatina” i “La Habitación Roja” seran els plats forts de la programació musical “Ontinyent en Concert”

L’oferta constarà de 8 concerts, espectacles i orquestres que es duran a terme a la ciutat del 21 al 27 d’agost, amb entrades gratuïtes en quasi tots els casos a excepció de la nit de concerts de “Sona la Dipu”, que tindrà un preu de 5 euros.

El concert començarà a les 00:30h, a l’esplanada de Tortosa i Delgado, i tindrà entrada gratuïta fins a completar l’aforament. Dimecres, per una banda a La Glorieta se celebrarà l’espectacle infantil “Divertilandia amb Xispa i Micky” (20:00h) i el show “Hollywood: El Musical” (23:30h). D’altra banda, l’esplanada de Tortosa i Delgado acollirà una de les semifinals de “Sona la Dipu”, amb l’actuació de 3 dels grups participants i els reconeguts “La Habitación Roja” i “La Pegatina”. “els concerts començaran a les 21:00, hi haurà una entrada amb un preu popular de 5 euros i a més el públic tindrà servei de beguda i menjar al mateix recinte”.

A partir del dijous, la festa anirà a càrrec de diferents formacions a La Glorieta. Així, l’orquestra “People Band” amenitzarà la nit d’Alardos (01:30h); divendres serà el torn de la “Macro Discomòvil” amb l’actuació de “Spam Grup” (02:00h); dissabte, el grup “80 i Tantos” i altra discomòvil seran els encarregats d’animar la nit (01:00); finalment, la programació es tancarà el diumenge amb l’actuació de l’orquestra “La Tribu” (01:00h).

Publicado en Local 26 / 07 / 2018