Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

La Font de la Figuera aconsegueix 508.884,5 euros per reactivar el polígon industrial 'Sant Cristòfol'

La instal•lació de fibra òptica amb sistema de videovigilància tv, la web dels terrenys disponibles i empreses instal•lades, la millora de l'enllumenat i de l'aigua potable i boques d'incendi i de les zones verdes són algunes de les accions a què es destinarà aquesta dotació.

La Font de la Figuera està d'enhorabona. La petició i esforç continuat de l'Ajuntament en la millora, modernització i dotació d'infraestructures en el polígon industrial "Sant Cristòfol", situat a la part alta de la població, ha donat els seus fruits ja que acaba d'aprovar l'ajuda de 508.884,5 € que es destinaran a aquest, per part de la Conselleria d'Economia.

Des del Govern Municipal es mostren satisfets amb la notícia, de fet afirmen significar un "primer impuls per a poder posicionar correctament la Font de la Figuera com a polígon estratègic del territori" i més encara tenint en compte que la inversió més potent serà la destinada a aquesta població, d'entre els 10 municipis de la Costera que també van sol•licitar ajudes en el marc del pioner pla llançat per la Conselleria d'Economia (IVACE).

En concret, 508.884,5 € repartits en dues anualitats: 187.536 € en aquest 2018 i 321.348,5 € en 2019 que aniran destinats, principalment, a la instal•lació de fibra òptica amb sistema de videovigilància tv, la web dels terrenys disponibles i empreses instal•lades, la millora de l'enllumenat i de l'aigua potable i boques d'incendi i de les zones verdes.

Aquesta zona industrial és també la més gran de les beneficiàries, amb una superfície de 292.135 m2.