Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

Torna la festa de l’esport aquàtic a les piscines municipals

Se celebraran el 27 de juliol al Ràfol de Salem, l’1 d’agost a Benicolet, el 3 a Terrateig, el 4 a Salem, el 7 a Bocairent i el 9 a Castelló de Rugat

Amb l’arribada de l’estiu, les piscines municipals esdevenen el centre neuràlgic de moltes poblacions i el departament de turisme, en col·laboració amb l’escola de dansa Masters d’Ontinyent, aprofita l’avinentesa per a celebrar les Pool Party, un programa esportiu i aquàtic on es fusiona l’activitat física, la música, la diversió i l’entreteniment. La cinquena edició comença divendres a les 19 hores a Benissoda, amb una masterclass d’aquafitness i un sopar d’entrepà a continuació. Les festes seguiran el 27 de juliol al Ràfol de Salem, l’1 d’agost a Benicolet, el 3 a Terrateig, el 4 a Salem, el 7 a Bocairent i el 9 a Castelló de Rugat.

L’activitat és gratuïta amb un límit de 50 persones per població i cal inscriure’s, almenys dos dies abans, abans en valldalbaida.com o a través de l'ajuntament participant per tal d’estar coberts per l’assegurança. La convocatòria està oberta a tots els públics sense límit d’edat.