Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

LaCaixa dona un conjunt de jocs saludables a la residència de la 3a edat de Bocairent

El lot format per tres activitats està valorat en 4.950 euros

La residència de la 3a edat de Bocairent compta amb un nou conjunt de jocs saludables gràcies al patrocini de l’obra social de laCaixa. El lot, valorat en 4.950 euros, ocupa una superfície de 34,85 m2 en el pati interior del centre assistencial.

En concret, la primera activitat formada per uns bancs i uns pedals permet millorar la flexibilitat i la mobilitat de les articulacions inferiors al mateix temps que augmenta la capacitat cardiopulmonar. En segon lloc, unes paral•leles estan pensades per potenciar la coordinació i l’estabilitat dels membres inferiors mentre que el tercer exercici afavorirà l’agilitat dels dits.

Per a la regidora de l’Àrea Sociosanitària, Begoña Perigüell, la nova dotació “ajudarà a dinamitzar un espai a l’aire lliure fins ara infrautilitzat al mateix temps que contribuirà a millorar la mobilitat dels usuaris ja que podran utilitzar els jocs saludables tan de forma autònoma com de la mà de la fisioterapeuta del centre”. Per tot això, des de l’Ajuntament de Bocairent s’agraeix “la col•laboració de l’oficina local de laCaixa per a augmentar les prestacions de la residència de la 3a edat i, per tant, augmentar la qualitat de vida dels residents”.