Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

S’inicia la construcció del mur junt al Paquito Coloma que donarà pas a la futura glorieta

L’actuació en aquest punt de la CV-645 amb la intersecció al Camí Santa Anna culminarà la reordenació del tràfic de la ciutat

L’Ajuntament de Xàtiva ha iniciat les primeres reformes necessàries per tal de fer possible la realització de la glorieta junt al camp municipal Paquito Coloma, el que suposarà la culminació de les millores que s’estan duent a terme en les vies d’accés a la ciutat per tal de millorar el tràfic i la seguretat dels vianants.

Per a poder completar la circumval•lació nord és necessària l’execució d’una nova glorieta situada en la CV-645 amb la intersecció al Camí Santa Anna, que dote d’efectivitat aquesta reducció de tràfic en la rotonda d’accés nord a Xàtiva i facilite al conductor la interconnexió entre els diversos trajectes. El primer pas, en aquest sentit, és la construcció d’un mur que també afectarà al camp de futbol Paquito Coloma.

En l’obra s’executaran dos murs de formigó armant que garantiran l’estabilitat de les terres i el paviment. A més a més es condicionarà l’accés al camp de futbol a través de la porta habitual, però modificant l’interior del camp de futbol per a l’accés del públic a les grades amb formigó imprés. El desviament i muntatge de les instal•lacions existents en el camp de futbol, com són l’enllumenat i l’aigua, es realitzarà abans o durant el període de les obres.

La intenció, segons el regidor de mobilitat i primer tinent d’alcalde Miquel Lorente, és evitar al màxim possible les interferències que l’execució de les obres puguen suposar per al tràfic existent i per a la seguretat dels usuaris, a més d’avançar en la mesura de les possibilitats l’execució de les accions de major dificultat, amb la intenció d’evitar retards en la finalització de les obres per possibles complicacions.

Aquesta actuació, licitada per l’Ajuntament de Xàtiva, tindrà previsiblement una duració de dos mesos i un cost final de 52.000 euros. L’execució d’aquesta futura glorieta completarà la reordenació del tràfic de la ciutat i connectarà els polígons, alliberant el tràfic de la rotonda d’entrada a la ciutat, que suporta diàriament més de 26.000 cotxes.