Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

“La gira 2018 de Les Arts Volant continua acostant l’òpera als pobles”

Pròximes parades de ‘Les Arts Volant’ a Potries, Benifairó de la Valldigna, Chiva i Polinyà del Xúquer

A més, al llarg del mes de juliol es succeiran altres representacions a pobles com Camporrobles, Montesa, Rafelguaraf, L’Olleria, Gilet i Carlet. El diputat de Cultura, Xavier Rius, ha manifestat que “per segon any consecutiu continuem eixamplant l’horitzó de la cultura amb l’òpera volant que visita els nostres pobles”.

Les Arts Volant’ va iniciar la seua marxa fa poc més d’un any, fruït d’un acord entre el Palau de les Arts, depenent de la Conselleria d’Educació, Innovació, Cultura i Esports, amb l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, que va permetre construir un escenari d’òpera portàtil, capaç de plegar-se sobre ell mateix i traslladar-se en un camió, que fa la funció de transport i suport escènic.

La proposta, pionera a l’Estat, adapta la primera òpera de Mozart, Bastià i Bastiana, que interpreten en valencià els cantants del Centre Plácido Domingo, acompanyats al piano per Aïda Bousselma i Husan Park. El muntatge, ha estat realitzat per l’equip de professionals de Les Arts, amb vestuari de José María Adame i il•luminació d’Antonio Castro.