Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Agullent llança el tercer pla d’ajudes miunicipals per a la rehabilitació de vivendes al centre històric

Tercer pla d'ajudes municipals per al centre històric

L’Ajuntament d’Agullent ha llançat per tercer any consecutiu un Pla d’Ajudes Municipals per a la Rehabilitació de Vivendes i Locals del centre històric d’Agullent, al qual ha destinat una partida de 60.000€. Les persones interessades en aquest paquet d’ajudes 100% municipals ja poden passar a informar-se pel departament d’urbanisme de l’ajuntament o a través de l'apartat "Anuncis, Bans i Edictes" de la web municipal on s’expliquen els tràmits a seguir per part dels propietaris per obtindre subvencions per actuar de manera global en les vivendes, o parcialment en cobertes, façanes, parets mitgeres i estructures i fonaments. A més, la convocatòria inclou una línia d’ajudes per a l’eliminació de barreres arquitectòniques i una altra per a l’eliminació d’elements impropis en vivendes del centre històric.

Les 16 intervencions de millora i rehabilitació subvencionades a través de la segona edició del Pla d’Ajudes Municipals per a la Rehabilitació de Vivendes i Locals del centre històric d’Agullent, afegides a les 10 que es van finançar en la primera edició, sumen un total de 26 actuacions de millora de vivendes del centre històric d’Agullent subvencionades amb fons municipals. Una xifra molt significativa, “que està permetent la revitalització de la part més antiga de l’àrea urbana d’Agullent, i que de retruc suposa un impuls per a les empreses del sector de la construcció de la localitat” comenta Jesús Pla, alcalde d’Agullent.

Les 16 obres realitzades en la segona edició d’aquest pla d’ajudes íntegrament municipals han suposat una inversió total de 155.000€, dels quals l’ajuntament n’ha subvencionat 46.000€.