Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

23 joves es formen laboralment aquest estiu a Xàtiva gràcies al Programa «La Dipu et beca»

Comencen les Escoles d’Estiu, que es prolongaran fins el 10 d’agost, i per a les que encara queden places disponibles

Els 23 joves que es beneficiaran aquest estiu a l’Ajuntament de Xàtiva del Programa Formatiu «La Dipu Et Beca» han estat rebuts aquest matí per l’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà.

Aquestes pràctiques formatives per a joves, establertes per la Diputació de València, tenen com a objectiu la formació dels estudiants en l’àmbit local mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg del curs acadèmic.

En concret s’ha ocupat un lloc per a Secretaria, un per a Modernització i Desenvolupament Local, un per a Recursos Humans, un per a Dona, un per a Participació Ciutadana, un per a Protocol i Fira, un per a Promoció Econòmica, un per al Centre Cultural CCX, un per a la Biblioteca Municipal, quatre per a l’Escoleta d’Estiu, un per a Turisme, tres per a Esports, un per a Joventut, tres per a Benestar Social, un per a Urbanisme i un altre per a l’Oficina Tècnica.

Els estudiants escollits cursen titulacions com ara ADE, Dret, Economia, Ciències Polítiques, Finances, Negocis Internacionals, Turisme, Educació Infantil, Estudis Anglesos o Hispànics, Filologia Clàssica o Catalana, Psicologia, Periodisme, Publicitat, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Història o Història de l’Art entre d’altres.

Els beneficiaris d’aquestes beques són estudiants majors de 18 anys que es troben cursant algun dels estudis oficials remesos, amb el veïnatge administratiu en algun municipi de la província de València y que no han gaudit d’una altra beca o ajuda de la mateixa finalitat.