Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

EL CICLE DE MONÒLEGS I MÀGIA D’AGULLENT TANCA TEMPORADA AMB PATRICIA SORNOSA

El Cicle de Monòlegs i Màgia d’Agullent, que es va encetar el passat mes de març i està organitzat per les regidories d’Igualtat i Cultura, aplega a la recta final, amb les dues darreres actuacions.

Aquest divendres 29 de juny tindrà lloc l’espectacle de màgia “Maldita ilusionista” a càrrec de Sofia Vaughan. Serà a les 23h a l’aire lliure, al restaurant Font Jordana ubicat al parc de la Font Jordana. Aquesta actuació, com la resta de les del cicle, és d’accés lliure.

El Cicle de Monòlegs i Màgia d’Agullent es tancarà la setmana vinent, el dijous 5 de juliol, amb la coneguda monologuista Patricia Sornosa, que oferirà l’espectacle per a adults “Desaparezca aquí”. La còmica valenciana, amb el seu particular llenguatge descarnat, abordarà diversos temes d’ahir, de hui, de demà o mai. Patricia Sornosa actuarà a la terrassa del bar la Plaça el dijous 5 de juliol a les 20h.

Segons s’ha destacat des de les regidories de Cultura i Igualtat, totes les propostes incloses al cicle han estat protagonitzades per artistes dones, amb l’objectiu de fer visible també en l’àmbit artístic, el bon nivell de professionals dones que tenim als escenaris, i així també poder escoltar la interpretació de l’actualitat que fan aquestes còmiques, a través dels seus monòlegs.