Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

Canals arriba a més de 50 adaptacions de voreres en els tres últims anys

Durant l'actual legislatura s'ha apostat per l'adequació de guals, voreres i passos de vianants per tal de facilitar el pas a les persones amb mobilitat reduïda.

Aquestes intervencions s'han dut a terme a través de distints programes d'ocupació provincials, autonòmics i locals, i especialment, des que es va posar en marxa el I Pla d'Ocupació Local en 2016, sempre supervisades pels departaments d'Urbanisme i de Serveis Municipals, amb qui la coordinació és fonamental en aquest projecte.

A més de condicionar les voreres, en molts dels casos també s'han ampliat per tal de fer-les més transitables, com és el cas dels carrers Sant Antoni i Cronista Pareja entre altres. Per a Ricardo Requena, alcalde de Canals, "és un bonic projecte d'adaptació de guals en el que estem treballant des de 2015 per a què tots els ciutadans, independentment de la nostra capacitat de mobilitat, puguem pujar i baixar el més segur a la vorera, així com creuar el carrer el més fàcil possible". Així mateix, l'edil destaca que "encara que portem més de 50 intervencions de millora ens agradaria arribar a 100 abans de finalitzar la present legislatura".

La plaça de la Constitució (davant del centre de Benestar Social), el carrer Diputació (encreuament amb C/ Cronista Sivera Font) i l'avinguda Generalitat d'Aiacor (en la intersecció amb el camí de la Palmera) han sigut les zones on l'actual Pla d'Ocupació ha fet les últimes millores al respecte. Ara és el torn del carrer Sant Roc.