Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

Briones anuncia que l'Ajuntament de Xàtiva contractarà 99 joves a través de Avalem Joves Plus

Avalem Joves Plus generarà 5.400 llocs de treball per a joves menors de 30 anys en tota la Comunitat

Rocío Briones, directora general d'Ocupació i Formació, ha presentat les xifres provisionals de contractació del programa Avalem Joves Plus a Xàtiva. En un acte en què l'acompanyava l'alcalde del municipi, Roger Cerdà, i el tinent d'alcalde, Miquel Lorente, Briones ha anunciat que gràcies al pla del Servei Valencià d'Ocupació i Formació 99 joves, aproximadament, començaran a treballar a l'Ajuntament de Xàtiva.

Avalem Joves Plus és un programa de subvencions d'ocupació destinades a la contractació de persones joves, qualificades i no qualificades, per part d'entitats locals. Aquest programa del SERVEF té una triple finalitat: millorar l'ocupabilitat dels menors de 30 anys, proporcionar experiència laboral i posar en valor el talent jove a l'administració pública.

El programa generarà 5.400 llocs de treball per a joves menors de 30 anys en tota la Comunitat Valenciana i disposarà d'una inversió de més de 100 milions d'euros, finançats gràcies al Fons de Garantia Juvenil de la Unió Europea.

Els contractes, d'un any de durada, es crearan en prop de 520 ajuntaments de la Comunitat, al voltant del 95% dels consistoris del territori valencià. "És fonamental la col•laboració entre els ajuntaments i el Consell per posar en marxa amb èxit programes d'ocupació com aquest", ha assenyalat la directora general d'Ocupació i Formació