Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

Obra Social de Caixa Ontinyent editarà un nou disc de música festera en Oliva

Amb esta publicació, l'entitat celebra el desè aniversari de la seua arribada a la localitat. És la segona part del disc “Anem de festa” editat en 2009.

Obra Social de Caixa Ontinyent ha signat un conveni amb la Federació de Moros i Cristians d'Oliva pel qual ambdues entitats col•laboraran, com ja van fer alguns anys, en la producció d'un nou disc de música festera dedicat especialment a la localitat.

Es tracta de la segona part del disc “Anem de festa”, editat en 2009, una publicació que arreplegarà peces inèdites dedicades a la població i que serà interpretat per l'Associació Artística Musical d'Oliva en un concert gravat el 3 de juny en el teatre Olimpia i que està previst que estiga disponible a partir del mes de juliol.

Amb esta publicació, Caixa Ontinyent celebra el desè aniversari de la seua arribada a Oliva, la cinquena oficina de l'entitat en la comarca de la Safor, al costat de les tres situades a Gandia, i la del Grau.

El conveni s'ha subscrit entre el President de la Federació de Moros i Cristians, Sergio Bañuls, i el Director de l'oficina de Caixa Ontinyent a Oliva, Vicent Marchirant, qui ha destacat que estes actuacions “demostren el nostre compromís amb Oliva, tant a nivell cultural, com a social i econòmic”.

Caixa Ontinyent és l'única caixa d'estalvis valenciana i, per tant, l'única que destina part dels seus beneficis a obres socials. Des de la seua arribada a la Safor, l'entitat ha tingut una presència activa en la seua societat revertint els seus beneficis en diverses actuacions com col•laboracions amb col•lectius i associacions, com l'aportació per a l'adaptació d'un vehicle per a Asmisaf, l'Associació de Prominusvàlids Psíquics de la Safor; l'edició de diverses publicacions, entre elles diversos premis de Teatre Ciutat de Gandia, un disc en col•laboració amb la Federació de Confraries de la Setmana Santa i diverses col•laboracions amb publicacions falleres; i la participació en projectes formatius, com la Càtedra d'Innovació del Campus de Gandia, de la qual és una dels principals patrocinadors.