Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

Pau Alabajos i Alidé Sans actuaran al MiL de Xàtiva dissabte

Dissabte comença la bateria de dobles concerts del Festival Música i Lletra, Xàtiva cançó d'autor, i que enguany s'estrena amb Pau Alabajos i Alidé Sans.

Marca del festival és que tots els artistes hi presentaran propostes noves, així Alabajos hi portarà el seu «Ciutat a cau d'orella», un homenatge musicat al poeta Vicent Andrés Estellés, que tot just ha començat a circular per les sales valencianes i que ja ha rebut aplaudiments de la crítica per la seva sensibilitat i dolcesa. Els versos que canta Pau Alabajos «són un tractat de geografia humana, la banda sonora de tantíssimes carícies, mossos i arraps» descriu la discogràfica.

D'altra banda, l'aranesa Alidé Sans, tornant de Nova York on ha sigut convidada a tocar, presentarà «Henerècla» i fa electro-acustic amb acordió diatònic i guitarra. Al patí de butaques: emocions a flor de pell assegurades.

El Festival Música i Lletra es caracteritza per combinar artistes més reconeguts i d'altres d'emergents, mesclant diferents estils dintre de la música d'autor per oferir una autèntica cata de la música d'autor a Xàtiva.