Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

Canals promociona les Festes de Sant Antoni en la Fira de les Comarques 2018

L'esdeveniment, realitzat en la plaça de Bous de València del 4 al 6 de maig, congregà a municipis, mancomunitats i associacions amb l'objectiu de promocionar el turisme a les comarques valencianes.

L'Ajuntament de Canals va comptar amb el seu propi estand, on membres de la corporació varen facilitar tota la informació turística del poble als assistents. Per altra part, els festers i festeres de Sant Antoni 2018, junt amb l'alcalde Ricardo Requena, el regidor de Patrimoni, Toni Orea, i la regidora de Turisme, Celia Ibáñez, repartiren mistela i pastes típiques de les festes patronals durant la inauguració de la Fira de les Comarques. Així mateix, tot aquell que passà el dissabte a migdia per l'expositor de Canals va poder tastar una degustació de cassola d'arròs al forn.

A més a més, autoritats provincials com Jorge Rodríguez, president de la Diputació de València, MªJosep Amigó, vicepresidenta, Pilar Moncho, diputada provincial de Turisme, Xavier Simón, gerent de Divalterra, o MªJosé Tortosa, presidenta de la Mancomunitat La Costera-Canal, s'acostaren a l'estand de Canals per a conéixer l'oferta turística del poble.

Per a Celia Ibáñez, responsable de l'àrea, "estem molt satisfets de la nostra participació en la Fira de les Comarques i aprofitem per a prendre nota d'aquelles coses que podem millorar. Per exemple, hem observat que hi ha una gran demanda de rutes gastronòmiques i de senderisme, pel que el departament de Turisme treballarà en eixe aspecte de cara a la pròxima edició, en la que esperem participar. També cal agrair a la representació de les festes patronals i als companys del consistori per haver estat presents en aquesta experiència tan positiva".