Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

L'Ajuntament de Canals posa en marxa una nova edició del Pla d'Ocupació Local

El consistori invertirà quasi 160.000 € de fons propis en la contractació d'11 persones aturades de la localitat, que realitzaran treballs dirigits a obres i serveis d'interés general i social durant 6 mesos a jornada completa.

Mitjançant aquest pla, es realitzaran passos adaptats de vianants en diversos carrers de Canals que facilitaran l'eliminació de barreres arquitectòniques. A més a més, es durà a terme una actualització de l'inventari de béns municipal, així com la comprovació, identificació i valoració de les vies públiques. Dins dels treballs en el departament de patrimoni es redactarà una memòria descriptiva que facilite el coneixement del carrer, del seu nom o noms, tant de l'actual, indicant les raons d'açò, com dels quals pogueren haver sigut en el temps, afegint qualsevol informació clarificadora al respecte.

Altre servei important que tindrà lloc durant 6 mesos serà el d'orientació laboral, d'informació i formació per a la promoció de l'ocupació i l'autoocupació, el qual pretén donar continuïtat al programa "Canals Ocupació". Amb la contractació d'un professional serà possible conéixer la situació real de cada demandant per a oferir-li una atenció personalitzada i potenciar les competències més adequades dels usuaris.

Per a completar aquestes obres i serveis es durà a terme l'actualització de bases de dades en les àrees d'esports, serveis socials i urbanisme amb el suport de personal administratiu del Pla d'Ocupació.

D'aquesta manera, es contractarà amb 159.861,62 € al següent personal: dos oficials d'obra, dos peons d'obra, un orientador laboral, un graduat en dret, arquitecte tècnic o topògraf, un delineant i tres auxiliars administratius. Per poder optar al programa es precisa estar empadronat a Canals almenys durant 12 mesos, estar inscrit com demandat de treball al SERVEF en situació d'atur i demostrar experiència segons el càrrec al qual s'opta de sis mesos.

L'inici d'aquest Pla d'Ocupació Local obeeix al compromís polític adquirit per la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Canals per "pal•liar la difícil situació econòmica i de treball que pateixen alguns veïns de la localitat", en paraules de l'alcalde i regidor de l'àrea, Ricardo Requena.

El portal GVA Jobs del SERVEF publicarà les ofertes perquè les persones desocupades que complisquen els requisits i estiguen interessades puguen presentar la seua sol•licitud i la documentació corresponent, que serà baremada segons les bases aprovades. El termini per a presentar les candidatures ja està obert fins al 18 de maig del 2018.

Per a més informació, preguntar a l'Agencia de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Canals o cridar al 664 518 773.