Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

El projecte del Centre de Dia de la Font de la Figuera inicia els primers passos per ser realitat

La Font de la Figuera està cada vegada més a prop de tindre el seu Centre de Dia després que este dimecres haja tingut lloc la signatura de la redacció del projecte. L’adjudicatària del contracte de prestació de serveis consistents en la redacció dels projectes tècnics, bàsic i d’execució i direcció d’obra per a la construcció del mateix va ser la proposta amb lema ‘Solsticis i equinoccis’, la qual va aconseguir la major puntuació entre 9 propostes presentades.

La proposta va ser la millor valorada en l’apartat “Anàlisi i Valoració” dels projectes presentats per a l’Adjudicació de la Redacció del Projecte i Direcció Tècnica del Centre de Dia i la segona millor oferta econòmica. Ara, disposen d’un màxim de 3 mesos per a la redacció del projecte definitiu, una vegada aprovat i supervisat per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclosos. Després, l’ajuntament traurà a licitació l’obra del Centre de Dia.

Amb una inversió de 1.322.856 euros dotats per la Diputació de València per a la construcció d’aquest espai, es preveu que albergue unes 40 places Així, les veïnes i veïns de la Font de la Figuera i de les poblacions properes, han de disposar d’un espai digne, pensat per al desenvolupament de les seues habilitats, en edats avançades. L’espai on estarà ubicat permetrà contemplar, a més, les immillorables vistes al Capurutxo, el campanar i l’ermita de Santa Bàrbara.